Monitors menjador escolar

Monitors menjador escolar

“Persones que gaudeixen amb la seva feina”

El servei educatiu del menjador escolar són les nostres monitores i monitors, persones respectuoses amb vocació i dedicació totalment orientades a l’atenció i l’educació dels infants. Liderats pel coordinador/a, pilar fonamental del servei de menjador i supervisat pel nostre l’equip pedagògic.

Un equip de professionals fet a la mida segons les necessitats de cada centre treballant en línea amb els tutors dels alumnes, el pla de menjador del centre i el nostre projecte educatiu.

Durant el temps de lleure és vital desconnectar de la rutina escolar. Els alumnes necessiten esplaiar-se i descansar. L’equip de lleure fomenta una predisposició positiva perquè l'alumnat pugui gaudir còmodament d’aquesta franja horària i alhora pugui començar de la forma més òptima l'activitat escolar de la tarda.

Promovem un espai d’activitats lúdiques i educatives que desenvolupin la imaginació, l’autonomia i la motricitat dels alumnes, a més d’afavorir un ambient respectuós i de germanor.

Activitats i Tallers conduiran les nostres finalitats resumides en 4 àrees:

Un servei amb voluntat de millora continua i sotmès per les supervisions i controls que marca el nostre pla de qualitat, garantint el correcte funcionament dels diferents processos.

Si vols més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres.